top of page
Logga.jpg

catch&relax egna sportfiske båtar för fiskeguidning i Stockholm

Alla våra båtar är utrustade med moderna 4-takts motorer och avancerad elektronik för navigering och ekolod flera av dem med fabrikatet Lowrance. 

Säkerhetsutrustning och annan nödvändig utrustning finns alltid ombord på båtarna. Dessa båtar är byggda för sitt ändamål, stora, rymliga och mycket stabila.

Fishing boat i Stockholm

Sportfiskebåt - Fishing 320 -  vårt flaggskepp

Med nästan 11 meters längd och 700 hk på akterspegeln, är detta Stockholms största sportfiskebåt. 10 fiskande gäster eller båttransport för 10 personer exkl. skeppare kan bekvämt ge sig ut på härliga aktiviteter i skärgården. Finns toalett ombord och stora förvaringsutrymmen.

03-12-18-4817.jpg

Sportfiskebåt - Sea Pro 24 - Bay Boat (röd)

Sportfiske båt med stora ytor - upp till 5 fiskande gäster med sina dryga 7 meter längd och 2,60 bredd. Ombord finns all utrustning för fisket och säkerhet. Modern navigationsutrustning, Minnkota el-motor i fören samt Talon - grundvattenankare i aktern. 

IMG_3976.jpeg

Sportfiskebåt - Sea Pro 24 - Bay Boat (blå)

En systerbåt - exakt lika som den röda båten ovan.

28-10-18-5839.jpg

Sportfiskebåt - Boston Whaler 200 Dauntless

Vår trailerbara båt samt den vi använder mycket när vi tävlingsfiskar (Team Guiderna). En osänkbar legend som vi upp till 4 fiskande gäster ombord. Utrustad med alla finesser, elmotor, Talon, avancerad ekolods teknik osv. Otroligt stabil i vattnet.

92a41916-8311-4002-a9d7-9f53fa419a7f.jpg
Sportfiskebåt - Boston Whaler 15 Dauntless

Vår något mindre sportfiskebåt som också är tänkt som Trailerbar båt kommer under våren 2021 att bli iordningställd.

IMG_4025_edited.jpg
Flytringar - (Belly Boats)

Vi har 10 stycken Flyringar där grupper kan få prova på ett en rolig fiskeaktivitet. Vi tillhandahåller varma och bekväma neoprenvadare Frank ABU i olika storlekar.

PARTNER BÅTAR

catch&relax erbjuder en rad olika båtar genom våra partners, ett val av olika typer av större "cruising" båtar som kan ta dig runt i Stockholms underbara skärgård. 

Charter catchrelax.jpeg

Denna fantastiska båt tar upp till 20 personer för båtturer i och runt Stockholm. "Ruff and Tuff" på utsidan med väldigt fin innate  Stor flybridge som tar många personer.

Catchrelax partner.jpg
Fishandsail.png

Segling med 50 fots segelbåten (upp till 6 likadana) frå OUT.se

Tar upp till 12 personer per båt, du gör all "segling" själv under vägledning av skeppare ombord.

 

Detta är en mycket uppskattad aktivitet i kombination med våra Fiske båtar. Halva gänget seglar och sedan byter vi. Vi kallar det "FISK I SEGLEN"

Fish & Sail with catch&relax

RIB Boats - Kombo aktivitet som vi kallar "FISH AND RIB"

bottom of page