top of page

Hur ser vi på Corona

Uppdaterat: 25 mars 2020

VI erbjuder turer i avskildhet, bortom folksamlingar, vi har ÖPPET och hela Påsken!


Catch & Relax erbjuder naturupplevelser och skapar fantastiska minnen i Stockholms Skärgård och Mälaren!


Sedan start för 15 år sedan har det varit både upp och ner i världsmarknaden och det har varit katastrofer som ofta direkt har påverkat besöksnäringen, så är även fallet den här gången. I rådande situation känns det därför mycket betryggande att kunna erbjuda upplevelser både för företag och privatpersoner ute i naturen i friska luften och alltid i enskildhet.


Vi människor är ett flockdjur och vi kommer att fortsätta att mötas, både för att vi vill men också för att vi behöver. Vad händer om vi slutar att mötas? Vi vet att hjulen inte kan stanna helt, och vi får inte heller låta det hända. Därför hoppas vi kunna bidra med fina möjlighet till platser där ni fortsatt ska kunna mötas på ett säkert sätt, situationen till trots!


Att fiska med vänner, familj eller företaget är en stund för er själva. Relationer skapas och det är en underbar upplevelse. När det blir lite varmare så gör vi gärna strandhugg och lagar mat över elden på en klipphäll, alternativt besöker vi en mysig skärgårdskrog. Välj mellan halv- eller heldag och inga förkunskaper behövs. Vi fiskar efter gädda, abborre och havsöring främst på spinnfiske. Flugfiske från båt erbjuds till mindre sällskap.


Hos oss på ön Hästholmen där vi har vår bas, så erbjuder vi företag att komma till Villa HelleBo. Endast ett sällskap åt gången och möjlighet till enskild övernattning finns också på ön. På Villa HelleBo erbjuder vi lunch, dagskonferens och middagar samt även bröllop gärna med egen kock. Vi slår upp våra portar 1:a juni och passar mindre grupper, dock max 30 personer.


Välkomna till möten i natur och i enskildhet!
Kontakta oss på 08-54491320, 0705560952, info@catchrelax.se
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page