top of page

välkommen catch&relax

ett av det ledande guide företaget inom charter- och  sportfiske turer i Stockholm

"din önskan - vår syssla"

Sol, vind och vatten – ett sätt att koppla av, ett sätt att leva, ett sätt att vara och njuta av livet. catch&relax vill ge våra gäster detta. Vårt motto är att alla våra gäster ska få uppleva de bästa av vad Stockholms skärgård kan ge, lite utöver det vanliga. Att fiska i skärgården är ett tillfälle att uppleva naturen på nära håll, att lära sig om hur fisken lever och hur man fiskar efter den. Detta är en utomhusaktivitet som inte är så beroende av vädret, en aktivitet som är avkopplande men samtidigt fylld av ”action”.

 

catch&relax AB anstränger sig att alltid ha absoluta toppkvalitet vad gäller utrustning, båtar och fisketeknik som finns på marknaden. Våra båtar vi använder är byggda för sitt ändamål, stora, stabila och säkra. Våra guider har all nödvändig utbildning och som krävs samt lång erfarenhet att vara till sjöss och ta hand om gäster. Vi försöker att ”överleverera” i allt vi erbjuder.
 

vad vi kan göra för dig

catch&relax erbjuder en total upplevelse i skärgården och Mälaren. Vår huvudsyssla är sportfiske som vi i samarbete med restauranger, hotell, konferensanläggningar och andra aktivitetsföretag för att ge dig som gäst det bäst passande arrangemang oavsett om det är en person eller 100.

Att fiska är så mycket mer än bara fiske, upplev naturen, ha en trevlig stund med familjen, kompisarna eller kollegorna på företaget.

# Vi har anpassat våra arrangemang efter de rekommendationer som myndigheter satt gällande Covid-19.

Läs mer här:
 

välkommen till vår värld, nära men långt bort från stan
Bosse 3.jpg
Bo Lundgren
Ägare och Guide
shapeimage_3.png
Helen Lundgren
Ägare och Admin

Vi flyttade ut till Stockholms skärgård 1999 och hade en dröm om att bli det bästa guide företaget i Stockholm och erbjuda gäster från hela världen den bästa tänkbara service. Vi har båda arbetat professionell försäljning- och marknadsförings roller i Sverige och Europa samt England. Att ta all vår kunskap och passion för fiske, driva ett företag som ger gäster en upplevelse att minnas i många år framöver därför startade vi catch&relax 2005. På de senaste åren har vi blivit ett komplett evenemangs & aktivitets företag som levererar helhetslösningar till privat personer och företag. 


Du kan läsa mer om oss personer om du klickar på bilderna.

andra personer du kan möta hos catch&relax
shapeimage_3.png
Stephan Malmberg
Guide

En av vår närmaste vän och varit med oss sedan start. Fantastisk guide med stor erfarenhet.

  • Skeppare klass VIII

  • Hög fart lisens

  • SOF medlem

shapeimage_6.png
Christoffer Esseen
Guide

Arbetar deltid hos catch&relax

  • Skeppare klass VIII

  • Hög fart licens

  • SOF medlem och Certifiserad Guide 2020

Cert loggo 2018.jpg
Petri, Peter, Björn
Guider

Vi arbetar med ett kollegor som vi tar in när vi har större grupper. Ibland kör de våra båtar. ibland deras egna. Alla som kör med oss har all nödvändig kompetens och är certifierade SOF guider.

bottom of page