top of page

GlasHuset - Villa HelleBo

Konferens och måltider i privat miljö, alldeles för er själva

Hösten är en av de vackraste årstiderna i Stockholms Skärgård. Lugnet har infunnit sig och naturen sprakar av färger. Efter intensivt arbete är vi nu glada över att äntligen öppna upp glashuset för bokningar.
Med havsutsikt i tre vädersträck så är GlasHuset den självklara mötesplatsen för slutna grupper. Dagskonferenser, luncher, middagar eller mingel upp till 15 personer. Intimt och helt ostört med havet intill. Vi hjälper er att skräddarsy ert arrangemang och kan kombinera med exempelvis fiske, segling, ribbcharter, bastu m.m.
Välkomna att kontakta oss för offert!

Villa HelleBo Glashus.JPG

Nytt för hösten 2022

Under många år har vi drömt om att sätta upp ett glashus där vi kan erbjuda våra gäster en ytterligare plast på Villa HelleBo som inte är lika beroende av vädret och årstiden.

Glashuset från Villa Graden är stormsäkert, dubbelglas samt utrustat med värmegolv som värmer gott den kallare årstiden.

Här kan vi erbjuda möten i mindre grupper helt avskilt från andra. Trådlöst Wi-Fi, stor tv-/data skärm som kan användas vid presentationer. Berätta för oss vad ni önskar och behöver.

GlasHuset ger många möjligheter

Så tycker våra kunder....

Hej Helen,
Tack för en jättefin upplevelse med fantastiskt god mat och vin😊. Det kändes verkligen som vi blev behandlade som VIP gäster vilket är ett väldigt bra betyg till er.
Jag hoppas verkligen att vi ses någon gång igen framöver.
 
Mvh
Tobias

bottom of page