is fiske

 
 

Vintrarna med sina blå och rosa färger i skärgården samt lugnet är magisk. Varför inte utnyttja en lång vinter till att pröva på vinterns kanske roligaste utomhusaktivitet - isfiske!

Vi hoppas detta ska kunna bli ett perfekt avbrott i konferensen, med familj och vänner en underbar friluftsdag. Så här års fiskar vi gädda, gös och abborre och chansen att fånga en stor baddare är ofta större en vinterdag på isen än under andra årstider.

Isfiske kan sedan även kombineras med andra isaktiviteter såsom issegling/isjakt, skridskosegling/kitewing, snöskor och långfärdsskridskor. Brasa med korvgrillning eller en mer avancerad barbacue går också att ordna.

Fika korg med kalla och varma drycker, fika bröd och tilltugg ingår alltid.

 
Troligen vinterns häftigaste aktivitet!

Utrustningen och klädsel

Vi använder oss av ispulkor som är väl utrustade med lämplig utrustning för vad som ska fångas under dagen. Aktiviteten sker endast på absolut säkra isar. Alla deltagare förses med isdubbar.

Ta på bekväma och varma fritidskläder. Börja gärna med ylleunderkläder och sockor. Bra är vattenavvisande ytterkläder och överdragsbyxor.

Det viktigaste är varma skor med tjock sula.

Ta gärna med dig en stolryggsäck om du har, lite extra vantar och sockor om något skulle bli blött. Vi har med flytoveraller och/eller flytväst.

Kontakta oss idag och boka ert äventyr 08-544 913 20, 070-556 09 52, info@catchrelax.se

Spinn&Fluga

Hem

4 - 50

min 2 tim