erbjuder en totalupplevelse under temat fiskearrangemang i Stockholms Skärgård
Sportfiskeguide

Att fiska i Skärgården med en sportfiskeguide innebär så mycket mer än att bara själva fisket. Vi vill ge våra gäster en upplevelse som lever vidare. Att få uppleva naturen på rätt sätt, att lära sig lite om fisken - hur den lever och hur den jagar sitt byte. Hur man kan utnyttja den senaste tekniken och utrustningen för att öka fångstchanserna.


Att själv kunna översätta intrycken för att kunna jaga ”rätt fisk” nästa gång du står på egna ben. Avrunda gärna fiskeäventyret med en gemensam middag i äkta skärgårdsmiljö - Viktigt att veta är att allt som diskuteras av våra gäster ombord eller på Villa HelleBo är konfidentiellt.

Catch - upplevelse och utbildning.

Vår passion är att dela med oss så mycket vi kan av våra kunskaper och erfarenheter, men också en njutbar dag i världens vackraste miljö. I god tid innan vi ger oss av planerar vi dagen tillsammans. Givetvis tar vi hänsyn till vädret som bidrar till olika former av naturupplevelser.


Vi har våra favoritställen beroende på årstid och väderlek. Ibland kan det innebära lite resväg, men då ser vi till att turen blir en upplevelse i sig och inte bara en förflyttning.


Våra sportfiskeguider har lång erfarenhet av fiske i Stockholms skärgård och omfattande nautisk utbildning. Allt för att du som gäst skall få en unik upplevelse och känna dig trygg ombord.

Relax - koppla av och njut i Skärgården.

Avsluta dagen med en bastu och en härlig

måltid i skärgården.


Härliga fiskeäventyr och totala upplevelser. Catch & Relax hjälper er med allt från ett halvdags fiskearrangemang till den totala skärgårdsupplevelsen med konferens-möjlighet och middag tillsammans med en rad olika samarbetspartners i Vaxholms området och andra delar av Skärgården och Mälaren.


Allt i detalj skräddarsytt och anpassat efter era önskemål.

Bo Lundgren

(klicka på personerna för mer information)

Helén Lundgren
catch&relax
Jens Sönnergaard
Christoffer Esseén
Stephan Malmberg

SPORTFISKEGUIDER

Alla som arbetar i och med catch&relax innehar erforderliga utbildningar för den verksamhet vi bedriver tillsammans med våra gäster. Sportfiskeguiderna besitter stor kunskap & kompetens samt stor vilja att dela med sig av kunskaper till våra gäster.
Vi är medlemmar i SOF - Sveriges Organiserade Fiskeguider


FÖRSÄKRINGAR

catch&relax innehar ansvarsförsäkring (POI) som träder i kraft om vi kan anses ha agerat oaktsamt på något sätt. Samtliga catch&relax båtar är helförsäkrade för året runt bruk i kommersiell drift hos Alandia.


BRA ATT VETA!
En ofta förekommande missuppfattning är att man tror att deltagarna är försäkrade via aktivitetsarrangörens försäkringsbolag under en företagsaktivitet. Så är Inte fallet!


Det är alltid det beställande företagets försäkringar som försäkrar den anställde under hans eller hennes företagsutövning. Dvs. om företaget beställer en aktivitet till sina anställda, så är det också det beställande företagets försäkringar som täcker sina anställda, även fast det är någon annan som utför arrangemanget! Endera via företagets gruppförsäkring för sina anställda, eller om det finns enskilda försäkringar. Detta är ofta inget problem i Sverige, då de flesta företag har en gruppförsäkring för sina anställda! För privatpersoner gäller deras olycksfallsförsäkring. Exempel: Du ramlar och slår dig, råkar göra illa någon annan ombord.


SÄKERHET

Vi har lagt stor vikt på hög säkerhet för våra gäster. Båtarna har modern navigation-
och säkerhetsutrustning. Sk. skeppsapotek finns ombord.


MILJÖN & POLISY

catch&relax har genomgåt utbildningen ”hållbarhet” och erhållit certicificering.

Allt vi gör i form av aktiviteter med våra gäster är inom ramarna för allemansrätten, lagar och lokala förordningar. Våra båtar har utrustats med moderna motorer för att erhålla bästa bränsleekonomi och minimum av onödiga utsläpp. Vi anpassar vårt körsätt för att förbruka ett minimum av bränsle. Vårt mål är att använda miljövänliga elmotorer och annan utrustning i den utsträckning som går vid fisket. Vi servar regelbundet alla båtar och dess utrustning för att uppnå maximal prestanda och därigenom minimal påverkan av miljön. Vätskor och rengöringsmedel vi använder är ekologiskt ned brytbara.


MAT & LIVSMEDEL

catch&relax innehar livsmedelstillstånd från Miljö & Hälsa för livsmedelshantering, matlagning och servering på Villa HelleBo och båtarna samt på de ställen vi går i land
och serverar lunch och middag. Artiklar som bestick, muggar, tallrikar används miljöförpackningar och som efter användande källsorteras.
Exempel på mat vi serverar kan du se här


FÖRETAGSINFORMATION

catch&relax, Stegesundsvägen 63, 185 99 Vaxholm, Sverige.

Tel: 08-544 913 20, 070-556 09 52, info@catchrelax.se

Innehar F-skattsedel.

Ägare & Grundare - Bo Lundgren

Gå vidare och läs mer om Fiskeguide

om företaget

catch&relax startade 2005 som idag är en av Sveriges ledande aktör inom guidade sportfiskeaktiviteter. catch&relax är så mycket mer än bara ett sportfiskeguide företag, vi är ett aktivitetsbolag med många olika slags aktiviteter att erbjuda. Låt oss hjälpa att hitta saker runt omkring själva aktiviteten så som boende, mat och transporter.
Arbetet med partners inom olika områden har slagit väl ut och ökar hela tiden.

Hem

Kontakta oss idag och boka ert äventyr 08-544 913 20, 070-556 09 52, info@catchrelax.se

© Catch & Relax 2005 - 2016

  1. Mat hos oss

  2. Film

  3. Partners

  4. Boende

  5. Presentkort

  6. Is fiske

  7. Bilder