Flugfiska efter gädda, abborre och havsöring, nybörjare eller erfaren

 

Boka halv- eller heldags flugfiske med oss och upplev ett annorlunda fiskeäventyr.

Många tror att det är svårt att lära sig denna ädla konst att flugfiska, men blir överraskade hur förhållandevis snabbt man lär sig om ”rätt” teknik och utrustning används.


Spön, rullar, linor och tafsar är matchade för varandra för att du skall få ut maximalt av din tur med oss på catch&relax.


Flugfiske efter gädda har vuxit i popularitet enormt de sista åren internationellt och inte minst här i Sverige. När fisken är skygg eller det är kallare i vattnet föredrar gäddan ofta denna metod. Du kan ta hem ditt ”bete” mycket långsammare och få trög fisk att hugga. Vi gör dessa turer med två till tre gäster ombord i båtar anpassade för flugfiske så du skall kunna fiska på ett optimalt och säkert sätt.

Ladda ner Idé
broschyr...

gäddflugfiske - det finns inget roligare fiske!

catch&relax arrangerar kastkurser tillsammans med duktiga instruktörer. Sker på land, där finns gott om utrymme. Aktiviteten passar sällskap 4 till ca 30 personer. Som företagsevent kan detta vara ett trevligt inslag följt av flytringsfiske hos någon av konferensanläggningarna vi samarbetar med. Övernattning och mat erbjuds till förmånliga priser, m.a.o. kompletta paket.

Flugfiske från båt i skärgården är spännande. Vi fiskar efter gädda, havsöring och abborre med flugfiskeutrustning. Vi på catch&relax har under de senaste åren specialicerat oss på just denna typ av guidade fiskeäventyr i Stockholms skärgård.

Hem

Kontakta oss idag och boka ert äventyr 08-544 913 20, 070-556 09 52, info@catchrelax.se

© Catch & Relax 2005 - 2016

  1. Mat hos oss

  2. Film

  3. Partners

  4. Boende

  5. Presentkort

  6. Is fiske

  7. Bilder