Skärgårdskonferens och tips på boende

catch&relax har under åren blivit specialister på att pussla ihop företagsevents, kick offer, skärgårdskonferenser, boende, bastu och måltider. Vi samarbetar med en rad  anläggningar där vi kan hjälpa våra kunder boende i skärgården och i city. 

Kontakta oss för att se vad vi kan tipsa dig som företag eller privat person gällande boende, skärgårdskonferens, bastubad osv.

 

Grinda Värdshus

Grinda erbjuder catch&relaxs kunder kompletta paket för er som vill åka ut till Grinda för att bo och äta. Hålla företagsevent och skärgårdskonferens i Stockholm eller kick off.

Hotell, stugby eller vandrarhem - du väljer vad som passar just dig.

Företag och privata gäster.

Ön Nässlingen i skärgården

Ett av våra absoluta favoritställen. Bästa relaxavdelningen, fantastisk mat och service.

Välj mellan stugor eller hotell rum för boendet. Bra konferennslokaler i olika storlekar.

Som plus i kanten, mycket bra fiske i trakterna runt Nässlingen.

Boende på Waxholms Hotell

”Året runt” Vaxholm, en plats där Stockholms skärgård möter mysig småstad. Småstaden bjuder på fina promenader och shopping men även kulturliv.

Här kan du uppleva färgsprakande soluppgångar och romantiska stjärnklara nätter, med en underbar utsikt över Kastellet och Vaxholmsfjärden medan båtarna stilla går förbi.

På restaurangen äter du gott i klassisk skärgårdsmiljö.

Villa Soludden

Nära City men med underbar vy och enskildhet finns denna fastighet på Värmdö här i Stockholms Skärgård. Vill du ha ett ”eget” ställe att vara på, är detta ett av det finaste vi sett i Sverige.

Vaxholms Bed & Breakfast

"I vårt Bed & Breakfast bor du bekvämt i en egen en- eller tvårumslägenhet i Vaxholms lummiga, äldre villakvarter. Bara några minuters gångväg från Vaxholms stadskärna och gästhamn, och ca 150 meter till vattnet."

Fredriksborgs Hotell

Fredriksborg Hotell & Restaurang är det lilla personliga hotellet med de stora möjligheterna. Miljön är svårslagen, de historiska byggnaderna i kombination med en fantastisk sjöutsikt. Våra hotellrum är alla olika inredda och finns i fyra kategorier, alla med egen dusch & toalett samt tv.

Hotell Kung Carl

Ett av våra favorit hotell mitt i city. Nära till allt.

Nära vattnet så vi kan hämta upp med våra båter. Nära shopping och allt du behöver i stan.

Kontakta oss idag och boka ert äventyr 08-544 913 20, 070-556 09 52, info@catchrelax.se